Arv og Testamente - Min sidste Vilje

Bedemand Mette Gadeberg orienterer om "Min Sidste Vilje, Begravelse Danmarks støtte til at tage stilling som en hjælp for den efterladte. Advokaterne Annette Kyhn-Hansen og Mette Baungaard, Familiekontoret, orienterer om de gældende arveregler og mulighederne for at disponere ved testamente.
Startdato Torsdag 22.02.18, kl. 10:00 - 12:00
Mødested Ældre Sagens Kontor, Kongensgade 121, 6700 Esbjerg
Lokalafdeling Esbjerg
Deltagelse Åben for alle
Pris
Gratis (Medlemmer)
Gratis (Ikke medlemmer)
Tilmelding Online
Kørestol Nej
Teleslynge Nej

Det er altid svært at miste én, der står os nær. Sorgen og savnet rammer os hårdt og gør tiden umiddelbart efter dødsfaldet svær at komme igennem.

Det kan derfor være en stor belastning som efterlevende at skulle tage stilling til de praktiske og økonomiske forhold. Derfor er det relevant for os alle at tage stilling med "Min sidste vilje". Bedemand Mette Gadeberg vil orientere om emnet.

Advokaterne Annette Kyhn-Hansen og Mette Baungaard Hermann fra Familieretskontoret vil orienter om arv og testamente, hvor man vil komme ind på de gældende arveregler og hvilke muligheder man har for at disponere ved testamente. Herudover vil man gennemgå mulighederne for via testamente at bestemme, at arven skal være arvingernes særeje. Undervejs eller efter indlæggene vil der være lejlighed til at stille spørgsmål.

Max. 22 deltagere. 

Tilmelding er nødvendig enten online på hjemmesiden eller til kontoret på 7518 1424 eller i åbningstiderne.

Arrangementsansvarlig: Erling Winterskov: 6141 3642