De fynske malere, Rejse med ”Spar Tours”

Vi ser Johannes Larsen Museet i Kerteminde, med værker af Christine og Sigurd Svane og Anna og Fritz Syberg. Kunstmuseum i Faaborg.
Startdato Onsdag 06.09.17, kl. 08:30 - Torsdag 07.09.17, kl. 18:00
Mødested Busopsamling Charlottenlund st. kl. 8.30 og Gentofte st. kl. 8.45
Lokalafdeling Gentofte
Deltagelse Kun for medlemmer
Pris
1550,00 kr., + eneværelse kr. 300,- (Medlemmer)
Tilmelding Hans Lammers, 3968 1522, hans.lammers@mail.dk
Kørestol Nej
Teleslynge Nej

Onsdag morgen kører vi til Johannes Larsen Museet i Kerteminde. På Møllebakken ligger malerens hjem, der står, som da han levede (1867 - 1961). Her vil vi få en guidet rundvisning. Ud over Johannes Larsens værker kan vi se bl. a. malerier af Christine og Sigurd Svane og Anna og Fritz Syberg. Fra Kerteminde kører vi til Svendborg, hvor vi overnatter på "Hotel Ærø", som ligger ved havnen.

Svendborg er en gammel søfarts by. Man ka mærke søfartshistoriens vingesus i form af gamle træskibe ved Maritimt Center. Rederiet A. P. Møller-Mærsk blev grundlagt her i 1904. Byen har en ældre bykerne med smalle gader, torve og gårdmiljøer med spændende specialbutikker og indbyende caféer. Hvis der er interesse fordet, kan man også besge Svendborg Museum med Forsorgsmuseet.

Onsdag aften spiser sammen på "Hotel Ærø" i Svendborg. Torsdag morgen fortsætter turen til det fynske kunstmuseum i Faaborg, der også indeholder en omfattende samling af fyske malere. Undervejs på turen vil Torben Anderse fide gode steder, vor vi (fo egnregnig) kndrkke en ko kafe eler spise frokost.

Sidte tilmeling d. 30. juni til Han Lammers, tlf. 39 68 15 22, mail: hans.lammrs@mail.dk

NB: Ved tilmeldingen gælder "først til mølle princippet".

Når tilmeldingen er videregivet med adrs., tlf., og e-mail, medlemsnr., sender Spar Tours et indbetalingskort til betaling.

Rejsebureau: Spar Tours ApS, v/ Torben Andersen, spartours@msn.com

Turleder: Hans Lammers.

 

Sidst opdateret d. 16.12.2016.