Schlesien-Polen

En stor perlerække af oplevelser. Vi besøger Neues Palais i Potsdam (Berlin) og vi kører en del af tiden langs Elben, og får frokost i den lille by Hrensko, som ligger i Tjekkiet.
Startdato Mandag 28.05.18, kl. 06:30 - Lørdag 02.06.18, kl. 23:00
Mødested Opsamling kl. 06.30 fra Ishøj v/Bilkas P-plads ved indgangen til Bycentret.
Lokalafdeling Ishøj
Deltagelse Kun for medlemmer
Pris
5710,00 kr., men se venligst rejsebeskrivelsen (Medlemmer)
Tilmelding Tirsdag den 23.01.2018 i Ishøj Kulturcafe (v/Ishøj Bio) kl. 10.00 - 12.00. Fra d. 24.01.2018 til Birthe Nielsen, tlf. 4373 5035 (bedst efter kl. 18.00)
Kørestol Nej
Teleslynge Nej

Rejseleder, Jens Nielsen 

Første dag besøger vi Neues Palais i Potsdam (Berlin), inden vi kører til vores overnat­ningshotel, som er beliggende ca. 11 km. herfra.

Der bliver ikke overnatning på hjemturen!

Anden dag kører vi en del af tiden langs Elben, og får frokost i den lille by Hrensko, som ligger i Tjekkiet.

Da vi kun opholder os i denne by for at få frokost, har jeg overtalt Ørslev Rejser til at betale for drikkevarer, så det ikke er nødvendigt til veksle til tjekkiske korona.

Vi har jo tidligere været i Tjekkiet, og besøgt den lille hyggelige by Hrensko, må­ske er der nogen af jer der kan huske sejlturen dertil?

Som sædvanlig har vi morgenbuffet på udturen, og aftenbuffet på hjemturen.

Indholdet af hele turen samt priser og tilmeldingsdato/tid kan ses i medlemsbladet siderne 20 og 21. Du kan også klikke her for se bladet on line. (Bemærk at du nok herefter skal klikke på ÅBN på bjælken, der dukker op nederst (Internet Explorer og Edge)).

Inkl. i prisen er friplads til turhjælper, samt 25 % af rejsens pris til turhjælperassistenterne Grethe Nørager og Rita Pedersen.

Teknisk arrangør Ørslev Rejser, medlem af Rejsegarantifonden nr. 1711. Turhjælper Birthe Nielsen.

OBS!

Vær opmærksom på, om I er tilstrækkeligt forsikret.

Afbestillingsforsikring skal bestilles ved tilmeldingen. Rejseforsikring (som bl.a. sikrer hjemtransport ved sygdom) kan bestilles ved tilmeldingen. Ørslev Rejser tegner så forsikringen for jer hos Europæiske Rejseforsikring.

Er du i tvivl kontakt dit eget forsikringsselskab.

Ved tilmelding skal oplyses navn og tlf. på pårørende samt jeres egen e-mail adresse.  

Husk også medlemskort til Ældresagen.